Destek Merkezi
Sıkça Sorulan Sorular
Destek Merkezi
Hesabınızı silme
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeden hesabınızı doğrudan uygulama içinden silebilirsiniz.
Adımlar:
Hesabınız silindikten sonra kişisel verileriniz veri saklama politikamız doğrultusunda işlenir. Ayrıntılı bilgi için gizlilik politikamızın 8.2 ve 8.3 bölümlerine bakın.
Adımlar:
- Uygulamayı açın ve hesabınıza giriş yapın
- "Ben" → "Kişisel Hesap" bölümüne girin
- "Hesabı Sil" seçeneğine dokunun
- Bilgilendirmeleri okuduktan sonra silme işlemini onaylayın
- Hesap bilgileri (kullanıcı adı, e-posta): Hemen silinir
- Abonelik kayıtları: XX gün saklandıktan sonra silinir (iade anlaşmazlıklarının ele alınması için)
- Kullanım kayıtları: Hemen silinir
Hesabınız silindikten sonra kişisel verileriniz veri saklama politikamız doğrultusunda işlenir. Ayrıntılı bilgi için gizlilik politikamızın 8.2 ve 8.3 bölümlerine bakın.